Glee-začíname

Aha aha ! Mara tu ma ďalšiu knižku ktorá sa netýka fantasy ! To si vyžaduje potlesk !  Patríte aj vy medzi fanúšikov serialu Glee ?? Tak tu mate trošku inú verziu ale podstata je stále o tom istom . Anotácia znie :

Hudobný seriál z prostredia americkej high school, ktorý podľa kritikov prekročil hranice televízie za jediný rok a vyvinul sa až do svetového populárneho fenoménu. Seriál, v ktorom hosťovali celebrity: Gwyneth Paltrow, Lady Gaga, Britney Spears, Madonna, Olivia Newton-John a ďalší a mnoho neopozeraných hercov s obrovským talentom. Glee získal Zlatý glóbus za najlepší muzikálovo-komediálny seriál, hlavnú mužskú i ženskú úlohu a ocenenia Emmy.

Na McKinleyho strednej škole to vrie. Študentov rozdeľujú rozličné mimoškolské aktivity, ich vlastná hierarchia a neľútostné vzájomné súperenie. Nad spevákmi z Glee klubu suverénne víťazia šarmantné roztlieskavačky a futbalisti. Už-už to vyzerá, že súbor zanikne, keď do riaditeľne vtrhne drzá, zato inteligentná a nadaná študentka. Rachel Berryová je dcéra dvoch otcov gayov. Možno ju inšpiruje aj jej netradičná rodina – túži byť čoraz lepšia, výnimočnejšia, originálnejšia. Jej rozhodnutie oprášiť dávnu slávu Glee však naráža na tvrdý odpor. V hre je totiž nielen prestíž športovcov, ale aj peniaze, o ktoré by ostatné kluby nerady prišli. Do pavučín intríg sa zamotávajú najväčší bojovníci – láska totiž nalomí aj tých nazapálenejších!

Svetoznámy televízny seriál GLEE, ktorý dnes patrí medzi najpopulárnejšie seriály sveta, teraz aj v knižnej podobe! 

Sledujte osudy talentovaných stredoškolákov v knihe aj v kultovom televíznom seriáli. Viac o vašich obľúbených hrdinoch, viac príhod a zábavy! 


Ach jaj ! Ja Glee MILUJEM !  No to je však len na vašom vkuse. Ak ste si pozreli par dielov zo seriálu tak potom to musíte vediet že je to vlastne o vzťahoch a kto je talentovanejší. Tak je to aj v knihe .



 Rachel si mysli že je naj-talentovanejšia, Mercedes si mysli že je "Bohyňa " , Kurt-ma hlas ako najlepšie Brodwayské muzikálové hviezdy, Tina- je stále to utiahnuté dievča, Artie- že raz nebude chlapec na vozíku, Finn-že ak chodí z kapitánkou roztlieskavačiek a je hlavní rozohrávač tímu , nieje nič dôležitejšie. Quinn -ak ste slávny a krásny patrí vám cely svet. Je tu ešte naozaj vela postav na rozoberanie a každá ma iný charakter. 



Videli ste Pilotný diel ? Tak o tom je prvý diel tejto zatial trojdielnej knižnej série . Rachel sa pridá ku klubu,potom sa tam  pridá aj Finn a do toho sa ešte starajú iné postavy. Je to tenučká  knižka ale  nájdete tam humor,hudbu,lásku,tajnú lásku, intrigy . Niečo ako telenovela :D 


A, ako inak v Amerike už vyšli všetky 3 knihy . 

 Už aj naši susedia z Česka ich majú a určite aj inde a my ? Nič :-( Ak ste správny Gleek tak potom je to povinné čítanie a ak nieste velkým fanušikom , môžete si to tak či tak prečítat :D MARA 

Žiadne komentáre