Aké ďalšie ,,trháky" nás čakajú ?


Filmy ,filmy ,filmy . Ako sa zdá knižný portál .bux4u.sk.. je pre mňa poslom dobrých správ. Napríklad asi pred desiatimi minútami som sa dozvedela že idú sfilmovať......chvíľka napätia ...... Divergenciu a Dokonalý pár !

Filmové práva  a Divergenciu ktorú napísala spisovateľka Veronica Roth odkúpilo Summit Entertainment. Scenár pridelili Evanovi Daughertymu ktorý vytvoril scenár k filmu Snehulienka a Lovec .

Práva na knihu Dokonalý pár od Ally Condie odkúpila spoločnosť Disney . A to ešte v roku 2010 . Scenáristi Michele a Kierana Mulroneyových majú na krku scenár k filmu Sherlock Holmes :Hra tieňov .
Aj keď neviem ako to Disney chce stíhať lebo scenár majú už napísaný aj k filmu Pád.

Ale to ešte nie je všetko ! Na plátna by mala zavítať aj filmová podoba knihy Derilium od Lauren Oliver. Stanica CW ktorá má za sebou napr. Upírské denníky alebo Tajný kruh od L.J.Smith a sa chystá spracovať knihu The Selection od Kiery Cass . A ešte jeden filmu by mal byt od Marie Lu a jej knihy  Legend.
Toto šialenstvo začali ( v niektorých prípadoch)  Hry o život a ich veľký úspech. Začnite sa pripravovať lebo okolo nás budú filmy o budúcnosti . A budúcnosť nie je veľmi dobrá.Tešíte sa ? Ja som strašne zvedavá -Mara




Žiadne komentáre