(VIDEO) Heads up: Book Character Edition

Možno sa čudujete, ale my dnes ešte nekončíme! Video je na YT nahrané už od soboty, takže je možné, že ste si ho už aj stihli pozrieť, ale je to video pre blog, tak musí byť aj tu. Niečo takéto ste si už určite niekde všimli. Ak ste pozerali partičku, tak sa tam takáto úloha dosť často vyskytla, no my ako knižný blog, sme sa zamerali hlavne na knižných hrdinov. Ale toto z našich hlavičiek nevzišlo, takže vám tu aj hádžem video, ktorým sme sa inšpirovali:

Obom sa nám páčilo, takže sme sa rozhodli, že spravíme aj vlastnú verziu, na ktorú sme zatiaľ počuli dobré ohlasy, ale nezabudnite že aj kritika je dobrá...veď viete- už aj tak sme teraz dosť namyslené :D Tak tu je už naše video:


Nezabudnite, že sa nebránime ničomu novému a radi si pozrieme aj nejaké iné a zaujímavé videa, podľa ktorých by sme sa mohli inšpirovať aj do budúcnosti. Tak ak nejaké máte: sem s nimi! 
Taktiež chcem dať do pozornosti súťaž, ktorá prebieha na Zuzkinom blogu... Súťaž nájdete  TU :D

A pre dnešok sa majte! Hádam budem takáto aktívna aj v piatok! :D Dobrú noc a nech sa vám sníva o všetkých tých sexy hrdinoch. Nie ako mne: Spolužiačka ma skopla z útesu :D A potom mi stovky rúk klopalo na okno brrrrrr :D

Follow my blog with Bloglovin

1 komentár

  1. Skvelé video, boli ste super :D Rozhodne natáčajte viac, ak budete mať čas :)

    OdpovedaťOdstrániť